vineri, 29 martie, 2024

Ea este jandarmerita calcata cu masina de un vitezoman! Tanara era de mana cu copilul ei de 1 an pe trecerea de pietoni

Distribuie:

Publicat:

Irina Airinei, cu varsta de 40 de ani, este jandarmerita care a fost calcata de o masina dupa ce se angajase in traversarea regulamentara a strazii pe trecerea de pietoni. Tanara mamica era angajata a Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi Falticeni pe functia de purtator de cuvant si se afla in concediu de crestere a copilului. 

Irina a murit pe loc in urma accidentului, iar fiica ei de 1 an si jumatate se afla in stare grava la spital, insa medicii spun ca micuta are sanse de supravietuire.

"Vestea tulburatoare a decesului colegei noastre, ofiter Airinei Irina-Cristina a venit astazi in jurul orei 14.00, in urma unui grav accident rutier. In varsta de 40 de ani, maior Airinei Irina-Cristina a fost purtator de cuvant si ofiter specialist in cadrul scolii din anul 2009. Era o fire mereu vesela, optimista, ambitioasa si plina de energie. Fetita ei, de 1 an si jumatate este grav ranita, insa cu sanse de supravietuire. Ofiterul se afla in concediu de crestere a copilului, iar la ultima vizita pe care a facut-o in scoala cu ocazia trecerii in rezerva a unui coleg, in luna septembrie, oricine putea observa ca este o femeie implinita, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Asa va ramane in amintirea noastra, a tuturor. Suntem alaturi de familia indurerata si-i transmitem sincere condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!", au transmis colegii Irinei, de la Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi.

"Aveam si poate ceva viteza, veneam pe prima banda, doamna o iesit dintre masini, am stiut ca nu pot frana, am vrut s-o evit pe partea dreapta, dar a sarit in fata mea si asta o fost. N-aveam mare viteza. Am vazut-o prea tarziu, pentru ca ea a venit dintre masini. Imi pare foarte, foarte rau", a precizat tanarul. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img