sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ea este romanca Neli care l-a innebunit pe Jason Derulo!

Distribuie:

Publicat:

Concertul lui Jason Derulo de la Nuba Mamaia, de sambata seara, a fost unul de zile mari! ei aflati in club au gustat din plin ritmurile cantaretului si s-au dezlantuit pe ringul de dans. Fabuloasa a fost prezenta artistului si la „after party”.

Tur de forta a facut Jason Derulo in Romania! A venit ca o mare vedeta, vinerea trecuta, la Cluj, la festivalul Untold, unde, cum era de asteptat, i-a trimis pe fani in delir. Apoi, Derulo a fost tentat de cea mai tare statiune a litoralului romanesc, Mamaia, unde a tinut un concert memorabil, la faimosul club Nuba.

Jason Derulo a ajuns sambata, in jurul pranzului, la Mamaia, s-a cazat la hotelul Phoenicia, dar nu a luat pulsul clubului, asa cum obisnuiesc artistii, ci a preferat sa se odihneasca. A plecat din hotel cu putin timp inainte de a intra pe scena de la Nuba, unde era asteptat, cu sufletul la gura, de fani. A ajuns acolo si s-a pus pe treaba. A ridicat multimea in picioare, apoi si-a permis un moment de respiro. Odata ce a parasit scena, Jason Derulo s-a relaxat pe canapeaua unui separeu, dar nu singur. In acea zona isi facuse aparitia o adevarata „brigada” de frumuseti, una si una, astfel ca artistul a avut ce admira.

Tinerele l-au tratat cu cea mai mare atentie pe artistul american. Au fost numai zambet si de o amabilitate uluitoare. Jason a remarcat-o pe Claudia, o aparitie care a smuls multe priviri in acea noapte de vis de la Nuba. Doar ca, pe langa Claudia, si-a facut loc, dintr-o data, Neli Zaharia, o fata frumoasa foc si putin timida, la prima impresie.

Derulo a sorbit-o indelung din priviri, s-a apropiat de ea si au dialogat. Superstarul american a invitat-o la masa lui si apoi n-a mai bagat pe nimeni in seama in afara ei. Staff-ul celebrului cantaret a comandat o piramida de sampanie. Cel mult o ora a durat ”pelerinajul” faimosului artist dupa ce a concertat, apoi a anuntat ca paraseste clubul, cu destinatia hotel.

Imediat dupa ce a disparut, s-a „spart” si masa unde cele sase tinere au incercat sa-i acapareze atentia. Neli Zaharia fusese norocoasa in ochii cantaretului american. Derulo a ajuns la hotel, iar ce s-a intamplat in camera lui nu avem de unde sa stim…

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img