vineri, 29 martie, 2024

Ecaterina Andronescu, in lacrimi la televizor:”Sunt un om cinstit, corect ….

Distribuie:

Publicat:

Ecaterina Andronescu a izbucnit in lacrimi, joi, in direct la o televiziune, in timp ce discuta despre dosarul in care ea si Alexandru Athanasiu sunt vizati pentru abuz in serviciu si achizitii publice facute in timpul mandatelor de ministru al Educatiei.

“Mi se pare ingrozitor ce se intampla, nu stiu cum o sa trec peste asta. O sa trec peste. Nu am luat, nu am conditionat de la nimeni nimic. Sa vina sa ma impuste in piata publica”, a spus Ecaterina Andronescu, in lacrimi, la Antena 3, arata Stiri pe Surse.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a amanat, joi, pentru data de 8 septembrie judecarea cererii DNA de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in cazul unui dosar pe numele fostilor ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu.

“Sunt un om cinstit, corect si mi se pare ca platesc un lucru pe care nu-l pot intelege. DNA-ul cere redeschiderea a doua dosare cu acelasi obiect care au fost inchise in 2006 si 2007”, a declarat Ecaterina Andronescu la iesirea de la ICCJ, potrivit Romania TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img