joi, 28 martie, 2024

Echipa feminina de minihandbal a LPS Vaslui s-a calificat la turneul final

Distribuie:

Publicat:

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui are inca o echipa prezenta la turneul final al Campionatului National de minihandbal, feminin. Echipa pregatita de profesorul Sorin Onofrei a reusit sa se impuna in grupa semifinala de la Galati, in ciuda sicanelor arbitrilor din meciurile cu echipele gazda.

Vasluiencele au trecut in grupa de United Galati (scor 22-13), Axiopolis Cernavoda (scor 20-5) si CSS Bacau (scor 19-7).

Finala mare a competitiei, cu Art Galati, a fost una disputata, insa micutele handbaliste ale Vasluiului au dovedit tarie de caracter, impunandu-se cu scorul de 18-9.

”Felicit fetele pentru performanta realizata. Este munca lor. Multumesc colegului Catalin Mocanu, care m-a ajutat la acest turneu. Multumesc conducerii liceului, pentru sustinere, dar si parintilor, care s-au implicat in buna participare a echipei la turneul semifinal”, a spus Sorin Onofrei.

Performerele de la LPS Vaslui sunt Alexandra Carp si Cosmina Balan (portari)-Teodora Vasilache, Beatrice Ungureanu, Adelina Popa, Alexia Mocanu, Andreea Dumitrescu, Daria Slavnea, Nicola Boureanu, Cristina Gradinaru, Maria Radu, Alessia Ailenei, Ana Maria Donosa, Elena Ruscuta, Miruna Olaru si Stefania Potae.
Turneul final este programat in perioada 8-11 iunie, urmand ca FRH sa stabileasca gazda acestuia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img