miercuri, 24 aprilie, 2024

Ed Sheeran, cucerit de fasolea cu ciolan si mici in Romania

Distribuie:

Publicat:

d Sheeran, britanicul devenit milionar din muzica, a impresionat publicul din Romania, iar la plecare si-a facut fani noi.

Artistul a preferat un loc retras in Snagov, dupa concertul la care a electrizat 60.000 de spectatori, veniti sa-l vada saptamana trecuta pe Arena Nationala.

Cantaretul a preferat o oaza de liniste de la marginea Capitalei, renuntand la pretentii extravagante pe care ar fi putut sa le ridice cerand sa se cazaze la hoteluri de cinci stele.

Ed Sheeran este un om modest si cu mult bun simt. A preferat intre casa Toscana si casele maramuresene sa aleaga varianta din urma, cazandu-se in cea mai mica. A mancat fasole cu ciolan, varza calita, zacusca, salata de vinete, fasole batura, cartofi prajiti, hamburger, mici si carne de porc de mangalita facuta pe roca vulcanica. Agentia de turism prin care a facut rezervarea ne anuntase cine este si ce preferinte culinare are si desi stiam ca nu va manca si carne, iata ca ne-a uimit incercand toate preparatele noastre. La capitolul bauturi a preferat bere, cafea si apa. A venit cu sotia, 6 persoane din staff, soferul si bodyguardul personal. In total, 10 persoane", a povestit Cristian Dumitrescu, proprietarul complexulul und e a stat Ed Sheeran, pentru Click. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img