marți, 19 martie, 2024

Ei sunt cei cei patru romani care au murit in cele doua accidente din Spania

Distribuie:

Publicat:

Patru romani dar si un cetatean francez au murit, iar alte patru persoane, intre care si doi romani, au fost ranite, in 2 accidente infioratoare, produse la cateva ore distanta.

Un teribil accident de circulatie a avut loc miercuri dimineata, in jurul orei 6:30, in apropierea aeroportului din Vilanova d’Alcolea din Spania. Doi romani si un cetatean francez au decedat in urma coliziunii dintre doua autoturisme.

Potrivit fortelor de interventie, in momentul producerii impactului ploua torential, iar carosabilul era umed. Nu se stie daca conditiile meteo au contribuit sau nu la producerea accidentului, subliniaza cei de la Garda Civila.

Potrivit autoritatilor, cinci persoane au fost implicate in accident. Intr-una dintre masini se aflau patru cetateni romani, care locuiau toti in acelasi oras din Spania. Printre cei care si-au pierdut viata se numara Marius Lacatus si tatal lui, doi maramureseni, din Sapanta, pentru care medicii nu au mai putut face nimic. Cealalta persoana decedata este un cetatean francez, care se afla singur in masina.

Fratele tanarului, Ionut si un alt prieten se afla la Spitalul General Universitar din Castellon, in stare grava. Imediat dupa producerea tragediei, mai multe echipaje de pompieri si medici au intervenit pentru a le acorda ajutor victimelor. Din pacate, pentru cei doi maramureseni nu s-a mai putut face nimic.

Acum, familia Lacatus din Sapanta isi plange mortii. Vestea a venit fulgerator, iar mesajele de condoleante au inceput imediat sa curga pe retelele de socializare. "Dumnezeu sa-i duca in ceata ingerilor si voua multa putere sa puteti depasi momentul si asa destul de dureros! Condoleante familiei si mamei in special!", este unul dintre mesaje.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img