vineri, 19 aprilie, 2024

El Clasico HORROR pentru Real Madrid! Infrangerea ii va fi fatala lui Benitez

Distribuie:

Publicat:

Înfrângerea umilitoare de sâmbata seara contra rivalilor catalani (scor 0-4) i-ar putea fi fatala lui Rafa Benitez, antrenorul celor de la Real Madrid. Presa spaniola scrie ca, antrenorul ar putea fi demis de Real, iar Cristiano Ronaldo e de acord cu acest lucru. Antrenorul venit pe Santiago Bernabeu a pierdut încrederea suporterilor si a conducerii clubului, scrie cotidianul Marca. Vestiarul e de asemenea împotriva tehnicianului si a demonstrat-o Cristiano Ronaldo, care saptamâna trecuta a declarat ca nu crede ca se poate câstiga vreun trofeu cu Benitez.

Mai mult, Gazzetta dello Sport scrie ca portughezul i-ar fi dat un ultimatum lui Florentino Perez, caruia i-a transmis ca pleaca ori el, ori antrenorul. Informatia nu e confirmata în Spania, dar cotidianul italian sustine ca e veridica. În defavoarea lui Benitez stau nu numai rezultatele în general, dincolo de dezastrul cu Barcelona, ci si pierderea identitatii Realului, care a încetat sa mai fie o echipa ofensiva cu el pe banca. În plus, diferenta de sase puncte fata de Barcelona si doar 7 succese în 12 etape, îi fac postul extrem de vulnerabil antrenorului venit în vara de la Napoli.

Marca mai scrie ca, în acest moment, Florentino Perez e decis sa-l demita pe Benitez, dar nu stie daca sa faca acest lucru imediat, sau la finalul sezonului, în iunie anul viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img