miercuri, 24 aprilie, 2024

El e bărbatul asistat social care a sunat la 112 şi a cerut să vină cineva să ia zăpada din faţa curţii lui, la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In ziua de vineri,11 Ianuarie, in timp ce tara se afla sub cod galben de ninsori , un asistat social din judetul Vaslui a sunat la numarul National Pentru Situatii de urgente deoarece la el in curte se formase un strat gros de zapada si nu putea sa ajunga la magazin.

La această solicitare nu au fost alocate resurse, nefiind vorba de o situaţie de urgenţă. Cetăţeanul solicita să vină cineva să-i curăţe aleea pentru a putea merge la magazin”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.
Barbatul, beneficiar de venit minim garantat si tata a 4 copii, a vrut sa scape de troienele din fata curtii cu un apel la 112. Asta dupa ce a incercat fara succes sa opreasca si un utilaj pe care l-a vazut pe drumul principal.

Viorel Bogdan, asistat social: ”Eu am sunat la 112 si mi-a facut legatura cu politia. Mi-a spus ce problema am. Spus domnule asta e problema, ca nu avem cum sa circulam, cum sa iesim din curte. Am dat adresa, am dat numele. Ei spun ca tu trebuie sa faci, ca sunt la ajutor social si eu ar trebui sa fac. Dar eu singur, uitati-va si dvs cum sa fac atata? Daca ei nu trimit o lama, cum sa deszapezesc singur?”
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img