sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ela Craciun a nascut. Prima imagine din spital cu prezentatoarea TV

Distribuie:

Publicat:

Ela Craciun a nascut un baietel sanatos astazi. In varsta de 36 de ani, Super Mom, asa cum e cunoscuta in mediul online, a dat chiar ea vestea cea mare pe retelele de socializare.

Ela Craciun a nascut. Prima imagine din spital cu prezentatoarea TV

Cu putin timp inainte sa intre inm sala de nasteri, frumoasa prezentatoare de la Antena 3 a facut publica o poza facuta in salonul in care va sta cu cel mai nou membru al familiei. Imaginea a fost insotita de mesajul: “Azi il cunoastem pe bebe ”. Inainte sa devina mamica pentru a treia oara, Ela Craciun a realizat un pictorial sexy inainte sa nasca.

“Se dezechilibreaza balanta in casa, vor fi trei baieti la doua fete. Eu am fost 100% sigura ca o sa fie fata. M-am amuzat facand un filmulet cu metode babesti de-a afla sexul bebelusului si a iesit 5 la 1 ca e fata. Dar uite ca babele n-au dreptate! (…).”, a declarat vedeta intr-un interviu acordat OK! Magazine.

Despre cea de-a treia sarcina, Ela marturiseste ca a fost mai grea decat precedentele, desi nu s-a ingrasat atat de mult ca inainte.

“De data asta, insa, a fost mai greu. Prima oara am ramas insarcinata la 23 de ani. Mi-am revenit peste noapte, fara niciun efort. A doua oara, la 30 de ani, mi-a fost putin mai greu, iar acum, desi stiu toate fazele prin care trebuie sa trec, a fost cea mai grea sarcina. Doua luni mi-a fost rau non-stop, de-asta nici n-am anuntat ca sunt insarcinata pana la vreo patru luni. Mergeam la filmari, la evenimente, dar in interiorul meu eram terminata. N-am putut sa mananc nici carne, nici peste… Am mancat linte, cu ciuperci, cu alimente care inlocuiesc carnea. Pana acum, am luat 11 kilograme, mult mai putin decat la celelalte doua sarcini, cand am luat 20 de kilograme. Cred ca o sa-mi revin mai repede, de data aceasta (…)”, a marturisit vedeta pentru OK! Magazine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img