vineri, 19 aprilie, 2024

Ele dau lovitura in 2019! Zodii care se casatoresc in urmatoarele luni

Distribuie:

Publicat:

Ziua nuntii este, fara doar si poate, cea mai frumoasa zi din viata unei femei, motiv pentru care multe dintre ele viseaza la momentul in care vor pasi in fata Altarului alaturi de omul iubit. Ei bine, patru zodii vor trai acest moment magic in 2019. 

Afla daca te numeri printre femeile care isi vor vedea visul implinit in anul care urmeaza, mai jos. 

Rac

Fire extrem de familista si conservatoare, toata viata ta se invarte in jurul omului cu care te afli intr-o relatie. Astfel, ziua nuntii este extrem de importanta si are o semnificatie mult mai mare pentru tine decat pentru alte femei. Anul viitor te vei simti pe deplin implinita si fericita, pentru ca nunta mult visata isi va face aparitia. Te vei simti in al noualea cer si viata ta va prinde sens, mai ales ca ai in plan si un bebe!

Leu

Relatia in care te afli a fost cam dificila in ultima vreme, dar ati trecut cu brio peste toate obstacolele si acum a venit momentul sa sarbatoriti. Anul viitor vei sta in fata altarului, la brat cu barbatul vietii tale. Vei avea o nunta de vis, unde toti invitatii se vor distra de minune si vor ramane cu multe amintiri frumoase, conform zodiata.com. 

Sagetator

In 2019 vei sarbatori dragostea pe care i-o porti iubitului tau pasind spre altar. Vei fi ceruta de sotie si veti face rapid nunta, pentru ca nerabdarea este mare. Veti pune la punct si cele mai mici detalii, deoarece de foarte mult timp visezi la aceasta zi si nu iti doresti ca ceva sa nu iasa asa cum ti-ai dorit de mica. Vei plange de fericire si vei avea parte de toata sustinerea familiei. Totul va iesi perfect si veti fi foarte apreciati pentru eleganta si rafinamentul cu care ati organizat toata nunta.

Varsator

Fire extrem de libertina si aventuroasa, femeia Varsator nu suporta responsabilitatile, fapt pentru care toata viata a fugit de angajamente. Cu toate acestea, se pare ca sufletul pereche a aparut in viata ei si i-a schimbat complet modul de a vedea lumea. Astfel, anul 2019 se anunta a fi plin de evenimente importante si unice in viata femeilor Varsator: vor fi cerute in casatorie si vor face si nunta la scurt timp. Fericirea se va vedea necontenit pe chipul lor si toata viata se vor dedica unui singur barbat, deoarece tin foarte mult la fidelitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img