vineri, 19 aprilie, 2024

Eleganta masculina, in noua locatie a magazinului Karma for Men, din Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

Magazinul Karma for Men din Iulius Mall Iasi este un incontestabil reper al rafinamentului masculin, iar acum isi asteapta clientii intr-un ambient nou, in noua locatie, de la etajul 1. 

Magazinul se adreseaza barbatilor cu personalitate, activi, care au nevoie de o imagine impecabila in fiecare zi. Aici pot gasi costume care imbina eleganta traditionala, cu ultimele tendinte ale modei, la preturi accesibile.

Experienta de peste 14 ani pe piata garanteaza calitatea pieselor vestimentare si profesionalismul personalului, atent si gata sa ofere cele mai bune sfaturi in materie de stil. 

Magazinul pune la dispozitia clientilor tinute complete, in functie de personalitatea, aspectul si constitutia fizica, de la costume elegante, pana la accesorii si cel mai discret detaliu vestimentar. Camasi, cravate, curele, papioane, butoni sunt doar cateva dintre produsele pe care le veti gasi aici, insa costumele reprezinta piesele de rezistenta ale magazinului Karma for Men din Iulius Mall.

Toate produsele de imbracaminte sunt definite prin croiala impecabila, calitatea remarcabila a materialelor, eleganta si stil, potrivindu-se perfect barbatilor profesionisti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img