sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Elena Basescu, aparitie eleganta la botezul fetitei Adelinei Pestritu. Iubitul ei s-a asortat cu tinuta sa

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestritu si-a crestinat fetita, pe Zenaida, sambata, 10 noiembrie, iar petrecerea de dupa slujba a strans nu mai putin de 400 de invitati. Printre vedetele autohtone s-a numarat si fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, care a venit impreuna cu iubitul ei, Catalin Gheorghe.

Amandoi au fost foarte eleganti, Elena Basescu purtand o rochie visinie, lunga, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale negre, iar pe deasupra a purtat o capa de blana gri, in timp ce Catalin a purtat un costum bleumarin, camasa alba si cravata in nuanta rochiei imbracate de Elena.

In schimb, Adelina a avut doua tinute complet diferite, una pentru slujba de crestinare si cea de-a doua pentru petrecerea de dupa. Au fost reactii neasteptate despre tinuta Adelinei Pestritu la botezul fiicei sale. „Parca sunteti doi barbati care va tineti de mana”

Elena Basescu i-a intors „vizita” Adelinei Pestritu, pentru ca – in urma cu o luna – si fosta prezentatoare de la Kanal D – Adelina Pestritu – participa la botezul micutei Anastasia, fetita pe care mezina fostului presedinte Train Basescu o are cu actualul ei iubit, Catalin Gheorghe, aminteste click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img