joi, 28 martie, 2024

Elena Udrea iese la rampă și avertizează ‘sistemul’: ‘După trei ani de luptă, încă în ring. Sunt convinsă că voi învinge’

Distribuie:

Publicat:

După ce a anunțat că va cere recuzarea judecătorului Ionuţ Matei din completul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care se ocupă de dosarul "Gala Bute", susţinând că acesta este "omul" lui Florian Coldea, Elena Udrea iese din nou la rampă. Fostul ministru susține că deși Florian Coldea și-a pierdut puterea odată cu funcția, „sistemul” pe care l-a condus încă există.  Udrea se declară convinsă că va învinge în această luptă cu „sistemul”, deși mărturisește că viața i-a fost „pusă între paranteze timp de trei ani”.

„Acum fix trei ani, dadeam un interviu fulminant din perspectiva informatiilor care apareau pentru prima data in spatiul public, despre puterea oculta care deja conducea Romania. Asa a aparut numele lui Florian Coldea, la vremea aceea adjunctul directorului SRI si aproape nimeni nu stia cine e. 
Multi au crezut atunci ca este o fabulatie prin care incercam sa ma apar de acuzatiile pe care mi le adusese cu o zi inainte procuroarea Mihaela Iorga Moraru. A doua zi Coldea il vizita pe Ghita la Cheia sa ii ceara socoteala pentru lucrurile pe care mi le dezvaluise, a treia zi incepea scandalul Gala Bute, iar a patra zi Kovesi formula impotriva mea 6 cereri de retinere si arestare.
Astazi, dupa trei ani, se dovedeste ca am avut dreptate. 
Unde este Coldea azi? Se pare ca si-a pierdut puterea odata cu functia. Dar Sistemul pe care l-a condus inca exista, chiar daca e pe ultima suta de metri.
Unde sunt eu azi? Dupa trei ani de lupta, inca in ring… Si sunt convinsa ca voi invinge. Dar viata mea a fost pusa intre paranteze, timp de trei ani…
Dincolo de mine, important este insa ce se intampla cu Romania…”, scrie Udrea, pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img