vineri, 19 aprilie, 2024

Elena Udrea, intrebata in direct la TVR daca a fost iubita presedintelui Traian Basescu! Uimitor ce a raspuns

Distribuie:

Publicat:

In cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, Elena Udrea a fost intrebata de moderatori daca a fost sau nu iubita presedintelui Traian Basescu.

Intrebarea a venit in contextul in care Udrea a declarat, in 2005, in cadrul unui interviu acordat pentru publicatia “Academia Catavencu”, ca va raspunde la aceasta intrebare peste 10 ani.

Moderatorul Radu Radulescu a dorit sa afle astfel daca Elena Udrea se va tine de cuvant in cazul in care va ajunge presedinte.

„Uitati cum sunt privite femeile in politica, ce tip de intrebari se pun femeilor in politica. Ma intreb daca pe Victor Ponta sau pe domnul Iohannis ii intreaba cineva asa ceva. Asta a fost unul din atacurile mizerabile, pe care eu, ca femeie, a trebuit sa-l suport timp de 10 ani de zile in politica.”, a raspuns Elena Udrea, afirmand, de asemenea, ca nu-si mai aduce aminte de interviul acordat in 2005.

 Traian Basescu sare din nou in apararea Elenei Udrea si prezinta un document secret primit de la SRI.

Traian Basescu sustine ca protocoalele dintre SRI si DNA au fost folosite pentru a-i constrange pe cei din dosar sa faca denunturi impotriva Elenei Udrea.

”Acest document arata ca informatiile vorbeau despre niste domni care dadeau si luam mita in sediul Ministerului Devoltarii. Niciun cuvant despre ministru. Documentul arata si parcursul banilor. Rezultatul de azi: acesti domni sunt transformati in denuntatori. Singurul care a fost denuntat si condamnat este ministrul”, a declarat fostul presedinte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img