sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Elevă de 14 ani sechestrată de un tanăr care a pătruns în şcoala unde aceasta învăţa înarmat cu un cuţit

Distribuie:

Publicat:

O fată de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a la şcoala din localitatea vasluiană Oşeşti, a ajuns la spital cu răni la mâini după ce a fost tăiată cu un cuţit de un tânăr de 24 de ani care a sechestrat-o.

Tânărul de 24 de ani a recurs la actele de violenţă, nervos că părinţii adolescentei nu îi permit să aibă o relaţie cu el. De altfel, pe numele său poliţiştii aveau în lucru un dosar penal pentru act sexual cu minori, victimă fiind eleva de clasa a VIII-a.

Pe fondul ameninţărilor pe care tânărul le lansase în ultima perioadă, părinţii îşi monitorizau îndeaproape fiica pentru a nu fi acostată de bărbatul cu zece ani mai în vârstă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în seara de 29 martie, tânărul, înarmat cu un cuţit, a mers la şcoala din Oşeşti, unde fata învăţa în schimbul de după amiază a intrat în cancelarie. Acolo, o profesoară i-a spus că eleva lipseşte, chiar dacă această era la cursuri. Îngrijorată, profesoara i-a alertat pe părinţii minorei. Pe drum aceştia s-au întâlnit cu tânărul de 24 de ani iar între cei trei a avut un schimb de replici, tatăl fetei fiind luat la bătaie cu pumnii. Mama a mers şi-a continuat drumul spre şcoala, pentru a-şi lua fiica, însă din urma ei a venit şi tânărul de 24 de ani.

Eleva de 14 ani a ajuns acasă împreună cu părinţii, însă la domiciliul lor a ajuns şi bărbatul de 24 de ani. Având cuţitul asupra sa, tânărul a luat-o cu forţa pe minoră, ameninţându-i părinţii că dacă se vor împotrivi o vor omorî. Adolescenta a încercat să opună rezistenţă, moment în care a fost tăiată la mâini cu cuţitul de atacator.

Eleva de 14 ani a ajuns acasă împreună cu părinţii, însă la domiciliul lor a ajuns şi bărbatul de 24 de ani. Având cuţitul asupra sa, tânărul a luat-o cu forţa pe minoră, ameninţându-i părinţii că dacă se vor împotrivi o vor omorî. Adolescenta a încercat să opună rezistenţă, moment în care a fost tăiată la mâini cu cuţitul de atacator. ”Cei doi au fost găsiţi de poliţişti la domiciliul unei rude a bărbatului. Minora a fost internată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului”; au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

sursa: Adevarul.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img