vineri, 19 aprilie, 2024

Emma Watson doneaza un milion de lire sterline pentru o campanie anti-hartuire

Distribuie:

Publicat:

Actrita Emma Watson a donat un milion de lire pentru o campanie menita sa le ofere sprijin victimelor hartuirii. Mai mult de 200 de vedete de origine engleza si irlandeza au semnat o scrisoare deschisa prin care cereau eliminarea hartuirii sexuale la locul de munca, potrivit BBC.

Emma Watson, Keira Knightley si Emma Thompson sunt unele dintre actritele care au semnat aceasta scrisoare si care se pronunta public impotriva hartuirii sexuale.

"In trecutul apropiat, traiam intr-o lume in care hartuirea sexuala era o gluma incomoda; o parte inevitabila si rusinoasa a faptului de a fi femeie. In 2018, pare ca ne-a trezit intr-o lume aflata in plina schimbare.", se arata in scrisoare.
 
Vedetele care vor fi prezente la Gala Premiilor Bafta, in Londra, duminica seara, au decis sa se imbrace in tinute negre. Miscarea "Time's Up" are menirea de a arata solidaritate fata de miscarea de la Hollywood, care a luat nastere in urma acuzatiilor de abuz sexual aduse impotriva producatorului Harvey Weinstein. 

Watson a donat un milion de lire sterline pentru UK Justice and Equality Fund, care a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru initierea unei retele de consiliere. Alaturi de aceasta, 160 de activisti, intelectuali si specialisti au ajutat la strangerea fondurilor necesare ajutarii victimelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img