vineri, 29 martie, 2024

Englezii au gasit principalul vinovat pentru eliminarea Marii Britanii de la Mondiale! Solistul trupei The Rolling Stones este cel care e responsabil

Distribuie:

Publicat:

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, care are de aproape un deceniu reputatia de piaza rea a echipelor de fotbal pe care le sustine, a fost gasit principalul ''vinovat'' pentru eliminarea Marii Britanii. Ideea e sustinuta si de statistica, din 2010, de fiecare data cand Mick Jagger a participat la meciurile Angliei, aceasta a pierdut, scrie The Sun. Ca un facut, miercuri seara, Jagger a fost in tribunele stadionului Lujniki din Moscova, la partida Angliei, si, desi, la un moment dat, conducea cu 1-0, iar croatii pareau sa nu mai aiba resurse sa revina, englezii au pierdut calificarea in finala, care-ar fi fost prima dupa 52 de ani!

Evident ca dupa meci, suporterii englezi i-au sarit in cap lui Jagger, pentru ca prin prezenta sa pe stadion a distrus sansele echipei de a castiga Cupa Mondiala. Jagger are reputatia unui blestem pentru orice echipa de fotbal pe care o sustine, nu numai pentru nationala Angliei. Astfel, la Cupa Mondiala din 2014, din Brazilia, Jagger si-a exprimat sustinerea pentru nationala Braziliei, care a pierdut in fata Germaniei cu scorul de 7-1.

Iar la Campionatul Mondial din Africa de Sud, din 2010, Jagger a participat, impreuna cu Bill Clinton, la un meci intre Ghana si SUA, alegand sa isi exprime sprijinul pentru americani, care au pierdut partida.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img