News Flash:

Episcopia Husilor vrea 6.000 mii de metri cu titlu gratuit. Iaca reactia CL HUSI.

20 Noiembrie 2014
2220 Vizualizari | 2 Comentarii
In sedinta de Consiliu Local al Municipiului Husi din data de 13 noiembrie, consilierii au fost pusi in fata unei cereri din partea Episcopiei Husilor. Acestia solicitau o suprafata de 6.000 mp, in cartierul DRIC 3, pentru a construi atat o biserica ortodoxa, cat si o locuinta.

Pentru a le putea oferi acest spatiu Episcopiei Husilor, Consiliul Local Husi trebuia sa renunte la un teren de sport si la un spatiu comercial care urmau sa fie construit pe acea portiune pe care a fost facut solicitarea.In consecinta, alesii locali au hotarat sa aprobe cererea Episcopiei Husilor, insa cu obligatia ca aceasta sa construiasca pe locul primit un lacas de cult, o locuinta, dar si un teren sportiv.

dric 3 episcopiei husilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

kmy  | #1000
Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu
abilitati in domeniul operator calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta. Lucru presupune navigare pe internet pe tema data cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "INFO" la adresa : carmen_laca@yahoo.ro
oarecare  | #1057
E foarte bine ca primaria sprijina ridicarea unei noi biserici acolo unde este nevoie. Daca locul era destinat unui teren sportiv si unui complex comercial, cu siguranta e mai bine sa se renunte la complex in favoarea bisericii. De apreciat ca terenul de sport va fi oricum amenajat.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0808 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018835 (s)