marți, 19 martie, 2024

Eroul brutar s-a intors acasa! Este INCREDIBIL ce s-a intamplat dupa atac! FOTO

Distribuie:

Publicat:

• Tanarul din Iasi devenit erou peste noapte in Anglia a ajuns acasa • Chiar daca zile la rand a fost “vedeta” in toata lumea, acum autoritatile au uitat de el • In afara de multumiri, ieseanul nu a primit nimic, cu toate ca i s-au promis multe • Viata lui a fost pusa in pericol si chiar si acum ieseanul se gandeste la ceea ce s-ar putea intampla .

Eroul din Anglia s-a intors acasa. Florin Morariu, ieseanul care s-a luptat cu teroristii a ramas acelasi om, dar si-a schimbat mentalitatea. De cateva zile s-a intors la Iasi si vrea sa petreaca un timp departe de Anglia si vrea sa-si faca putina ordine prin ganduri. O buna vreme Florin era pe mai toate posturile din lume, iar in mediul online filmuletul pe care l-a facut in seara atacului a devenit viral. 
 
 Florin Morariu era la sute de kilometri de Iasi si tinuse piept teroristilor. Avea nevoie de sprijin din partea autoritatilor, insa nu a fost deloc asa. Chiar daca mai toate posturile de televiziune discutau despre eroul roman, el nu a fost niciun moment rasplatit pentru curajul sau. 

“Eram peste tot, pe internet, pe la televiziuni, peste tot. Am vorbit cu reporteri, atat cu cei din Anglia cat si cu cei din Romania, toti scriau si vorbeau despre mine, dar atat. Ma simteam in pericol, mai multi teroristi care aveau legatura cu cei care au taiat lumea pe strada au fost luati intr-o casa aflata la cativa metri de locuinta in care stateam. Cum puteam eu sa ma simt in siguranta? Erau fotografii cu mine peste tot”, a spus Florin. 

Ieseanul a mers la Ambasada Romaniei pentru a gasi un sprijin, insa a avut parte de o mare surpriza. Cei din Ambasada i-au multumit si i-au propus sa locuiasca intr-un hotel. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img