miercuri, 24 aprilie, 2024

Este cel mai sadic criminal aparut in anul 2017! L-a prins un caine politist! Si-a ucis cel mai bun prieten pentru un motiv absolut stupid! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

• Motivul crimei este unul cat se poate de stupid • In momentul in care si-a pus in gand sa comita o asemenea fapta, nimic nu i-a mai stat in cale • Un caine politist l-a prins pe criminal dupa miros • Politistii i-au gasit in casa toporul plin de sange, insa acesta a spus initial ca a taiat o gaina • In fata judecatorilor a recunoscut totul

Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au decis condamnarea lui Marin Teleman, de 55 ani, unul dintre cei mai sadici criminali aparuti la Iasi in anul 2017, la executarea unei pedepse de sapte ani si patru luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de omor. Acesta este recidivist, fiind condamnat anterior la o pedeapsa de un an de inchisoare pentru furt

Localnicii din comuna Grozesti spun despre el ca este un individ periculos si de care ar trebui sa-ti fie frica. A avut intotdeauna un comportament antisocial si devenea agresiv de la orice. Crima a avut loc pe data de 29 ianuarie 2017, intr-o casa din Cotu Cornii. Cel care a descoperit cadavrul este o ruda a barbatului. 

“Am vrut sa merg la el in vizita, este mosul meu si am vrut sa vad ce mai face pentru ca locuim la cateva case distanta. Imediat cum am deschis usa, l-am vazut intins pe podea si nu misca deloc. Mi-am dat seama ca e mort si m-am speriat. M-am dus repede la vecinul de peste drum si l-am anuntat. Nu stiam ce s-a intamplat”, a povestit Gheorghe Acostoaie, nepot al decedatului. 

Victima se numeste Gheorghe Manea si avea 61 de ani. Medicii care au ajuns la fata locului nu au putut face altceva decat sa constate decesul. Unul dintre primii vecini care a vazut cadavrul a spus ca s-a ingrozit cand a vazut urma de taietura de la nivel cranian pe care o avea trupul neinsufletit. 

“Sunt ruda cu el, m-a sunat cineva si mi-a spus ca a murit. Am venit la el acasa sa vad ce s-a intamplat. L-am vazut, avea capul crapat de la o lovitura de topor, se cunostea clar ca l-a lovit cineva cu toporul in cap. Avea si haina taiata la maini si era plin de sange”, a povestit Ioan Macari, localnic.

L-a ucis pentru ca nu i-a dat restul de la bautura

Vecinii victimei au mai spus despre acesta ca nu avea dusmani, dar nici bani care sa atraga rau-voitori, lucru care a starnit un val de discutii, mai ales ca barbatul a fost vazut cu cateva ore inainte sa moara, comportandu-se ca in orice alta zi obisnuita. 

“Chiar astazi dimineata m-am intalnit cu el. Avea o paine sub brat si cand m-a vazut a facut niste glume, era bine dispus, de obicei era glumet. El era un om foarte linistit de felul lui, nu se certa niciodata cu nimeni si nu avea probleme. Era sarac, statea intr-o casa saracacioasa si nu avea niciun venit. Avea doar o mana pentru ca, acum mai multi ani, i-a taiat-o cineva cu un cutit. A fost casatorit mai demult si are o fata, dar e plecata la munca in Italia. El nu avea bani ca sa spui ca a vrut cineva sa-l jefuiasca, mai castiga cate un ban cand mai muncea la oameni prin sat, avea un cal si mai mergea de colo-colo cu el ca sa aiba ce manca”, a spus o vecina din sat la scurt timp dupa aflarea grozaviei. 

Un caine de urmarire a fost folosit in ancheta pentru a da de urma criminalului. Marin Teleman a fost gasit de politisti in propria casa, la niciun kilometru distanta de locul crimei. Toporul acestuia avea urme de sange, iar papucii sai erau si ei murdari de sange. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor ca a taiat gaini si acolo s-a murdarit. 

“O fata a spus ca l-a vazut pe Marin Teleman cum mergea cu un topor in mana pe drum. Nu stiu ce s-a intamplat intre ei, dar erau prieteni, se intalneau si mai beau cate un pahar impreuna. Marin Teleman a facut mai multe prostii de-a lungul timpului. Fura gaini, mie mi-a furat si un bol de branza recent, era hot, iar cand se imbata mai facea si scandal uneori. Este pacat ce s-a intamplat, pentru ca Manea Gheorghe chiar era un om bun la suflet si nu a facut nimic rau niciodata, iar pe langa asta mai era si necajit, fara o mana”, a mai povestit o vecina a victimei. 

In cele din urma, in fata instantei de judecata, Teleman a recunoscut totul si a sustinut ca l-a ucis pe prietenul sau cel mai bun pentru ca acesta din urma nu i-a dat restul primit dupa ce a cumparat o sticla de bautura. Mai exact, Teleman i-a dat victimei 50 de lei pentru a cumpara bautura, iar victima nu i-a mai adus restul. De aici ar fi pornit intregul scandal. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img