marți, 19 martie, 2024

​​​​​​​Estimari actualizate ANM: Prognoza meteo pentru perioada 19 februarie – 18 martie

Distribuie:

Publicat:

Vremea 19-25 februarie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile nord-estice si in sud-vestul teritoriului. Exceptie vor face zonele montane si sud-estul extrem al tarii, unde temperaturile se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada.

Cantitati de precipitatii

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, dar mai ales in vestul si sud-vestul teritoriului, precum si in nord-vest.

Vremea 25 februarie-4 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari

Cantitati de precipitatii

Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, dar mai accentuat in regiunile sudice, vestice si nord-vestice.

Vremea 4-11 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Temperaturile medii ale aerului vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in cea mai mare parte a tarii.

Cantitati de precipitatii

Regimul pluviometric va fi usor deficitar in cea mai mare parte a teritoriului.

Vremea 11-18 martie 2019

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestei perioade in regiunile nord-vestice, iar in rest se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data.

Cantitati de precipitatii

Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in acest interval vor fi in general deficitare in regiunile intracarpatice si la munte si apropiate de cele specifice intervalului in rest.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img