joi, 18 aprilie, 2024

Europa ii pune ”pumnul in gura” lui Viktor Orban! Nu vrea sa mai fie sclavul Europei

Distribuie:

Publicat:

Pascal Arimont, europarlamentar al Partidului Crestin-Social din Belgia, formatiune afiliata Partidului Popular European (PPE), a propus, miercuri, excluderea din PPE a partidului de guvernamant din Ungaria, Fidesz, condus de Viktor Orban, relateaza agentia MTI, conform Mediafax. Arimont a precizat ca propunerea de exludere a Fidesz din PPE este motivata de actiunile premierului Ungariei, Viktor Orban, al carui comportament se incadreaza ”sub normele acceptabile”. Cu toate acestea, europarlamentarul a admis ca sunt sanse minime ca propunerea sa sa se concretizeze.

Europarlamentarul Partidului Crestin-Social din Belgia a afirmat ca opiniile din PPE sunt impartite, adaugand ca majoritatea membrilor popularilor europeni cred ca il pot tine pe Orban in frau doar daca acesta este parte a PPE.

Aceste informatii sunt de-a dreptul socante, tinand cont de faptul ca Europa vrea sa ii puna pumnul in gura lui Viktor Orban. Marele castigator al alegerilor din Ungaria, se face ''vinovat'' de faptul ca nu mai accepta sa execute ordinele venite din afara tarii, refuza sa isi vanda tara si mai ales, refuza sa il mai agreeze pe gEORGE Soros. 

Privind situatia din Ungaria, vedem ca acest lucru se intampla si in Romania, unde am piedut mai toate bogatiile tarii, ne-am pierdut identitatea si libertatea. 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img