joi, 28 martie, 2024

Exclusiv! Accident mortal la Iasi! Dupa o cearta zdravana cu iubita, a baut si s-a urcat la volan! Nu a mai avut nicio sansa

Distribuie:

Publicat:

Tragedie in noaptea dintre sambata si duminica la Iasi. Un tanar si-a gasit sfarsitul intr-un mod cat se poate de oribil. Totul s-a petrecut dupa o cearta aprinsa in cuplu.

Cumplitul accident a avut loc azi-noapte la ora 3.44, pe raza localitatii Probota. Victima, O.A.V., un tanar de 23 de ani, s-a certat zdravan cu iubita. Din acest motiv a dat peste cap cateva pahare de alcool si a plecat singur cu masina, insa nimeni nu stie incotro avea sa se duca. In timp ce conducea, pe fondul consumului de alcool, soferul a pierdut controlul volanului, a lovit un stalp si doi copaci, dupa care s-a rasturnat.

La fata locului au intervenit politistii rutieri, criminalistii, echipaje SMURD si de descarcerare.

Victima a fost scoasa dintre fiarele contorsionate ale masinii in stop cardio-respirator. Au fost derulate manevre de resuscitare, insa fara raspuns pozitiv, in cele din urma fiind declarat decesul. Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral major si era politraumatizat prin accident rutier.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Oamenii legii au continuat cercetarile la fata locului si vor stabili intreaga situatie de fapt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img