sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Exclusiv! Accident rutier GRAV in Iasi. Sunt SAPTE victime – FOTO / LIVE VIDEO – UPDATE

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: La aproximativ doua ore de la producerea accidentului, in acelasi loc s-a rasturnat o cisterna incarcata cu motorina. Un echipaj de politie a revenit la fata locului pentru a efectua cercetari.

UPDATE: Din cate se pare, vinovat de producerea accidentului este femeia care se afla la volanul autoturismului Seat. Aceasta venea de la Tg. Frumos spre Iasi, a pierdut controlul masinii, s-a invartit si s-a izbit in Skoda Yeti, care s-a rasturnat. Pe urma, autoturismul Seat s-a izbit in BMW.

UPDATE: Impactul a fost grav, bucati din autoturisme zburand la o distanta de cateva zeci de metri.

UPDATE: La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si echipaje SAJ. Cele trei autoturisme implicate in accident sunt Honda, Seat si BMW. In zona, traficul este restrictionat pe un singura banda de mers.

UPDATE: La spital sunt transportate sapte persoane, dintre care patru copii, cu totii constienti.

UPDATE: In accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul este rasturnat. Sunt sase victime, trei adulti si trei copii. Un copil a ramas incarcerat intr-unul dintre autoturisme. Copilul incarcerat are 16 ani si este constient. De la Sectia Targu Frumos s-au deplasat la fata locului 1 Asas, 1 epa, 9 subofițeri, 1 SAJ.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img