sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Exclusiv! Accident rutier grav in zona Alexandru cel Bun! Trei persoane ar fi ranite – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE – Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului se pare ca un tramvai a intrat in coliziune cu un cilindru compactor manevrat necorespunzator pe partea carosabila de catre un barbat. In urma coliziunii, cilindrul compactor a acrosat alti doi barbati care efectuau lucrari pe partea carosabila.

Stirea initiala – Un accident rutier grav s-a produs in urma cu putin timp pe pasajul Alexandru cel Bun.

Trei persoane ar fi fost ranite in urma incidentului.

Din cate se pare, un autoturism a intrat cu viteza intr-un grup de muncitori care lucrau la liniile de tramvai. Acestia se ocupau de asfaltarea crapaturilor din carosabil de langa calea de rulaj a tramvaielor, moment in care un vitezoman s-a izbit violent de compactorul pe care il operau. Acelasi autoturism a intrat mai apoi intr-un tramvai. 

"Pe Pasarela Alexandru a avut loc un accident soldat cu 3 victime. Acestia erau cu o masina mica de asfaltat si tramvaiul i-a acrosat. A fost trimis Tim, Epa D2 si un echipaj Saj B2. Toti cei 3 pacienti au fost transportati la Upu, dintre care doar unul singur este mai grav, acesta fiind. Dintre ceilalti doi, unul are traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal si traumatism umar drept si ultimul e luat de Saj" a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator al Unitatii Primire Urgente

La fata locului au intervenit politistii rutieri, criminalistii si echipaje medicale.

Circulatia tramvaielor este blocata.

Vom reveni cu amanunte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img