joi, 18 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Acest loc se află la periferia Iașului. Bogătașii ar da totul să-l poată avea – GALERIE FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Este unul dintre cele mai spectaculoase și incitante locuri. El se află chiar la periferia orașului Iași. Aici, în ultimii ani, s-au întâmplat o serie de fapte aparte. Marii milionari, oriunde s-ar afla, ar investi sume importante pentru a avea așa ceva. Totul ține de un domeniul esențial pentru viața de zi cu zi. E vorba despre vietăți care sunt din ce în ce mai rare. Cei care administrează spațiul au decis să facă dezvăluiri, în premieră. La nivel mondial, exemplarele deținute de această instituție sunt la mare căutare și comercializate la prețuri mari.

În statele dezvoltate, asemenea locuri și specii de vietăți sunt foarte bine protejate. Mai mult, sunt investite zeci de milioane de euro sau dolari. Din fericire, chiar la periferia Iașului există un asemenea loc. El aparține Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Cei care administrează spațiul au decis să facă dezvăluiri, în premieră. În prim-plan este adm. fin. grad. I (S) Cristian Alin Barbacariu. El este coordonatorul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Acvacultură și Ecologie Acvatică. Aceasta se află în localitatea Iezăreni, județul Iași.

continuarea pe bzi,ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img