vineri, 19 aprilie, 2024

EXCLUSIV. Adolescenta gasita moarta intr-o padure din Iasi. Are urme de violenta pe corp. Iubitul acesteia a sunat la 112

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 01:10 – Iubitul fetei, cel care a sunat la 112, a recunoscut ca a lovit-o. Nu este exclus ca tanarul care se presupune ca a ucis-o sa nu fi fost sub influenta substantelor cu efect psihoactiv. Exista cativa martori in sat care sustin ca au vazut cand acesta o lovea. Tanarul a fost luat la audieri.

UPDATE 00:45 – Criminalistii fac in continuare cercetari. Din cate se pare, fata are semne de violenta in zona fetei. 

UPDATE 00:13 – Tanara se numeste Carmen T. si avea 16 ani. Trupul acesteia a fost gasit la aproximativ 4 km de sat.  

Stirea initala – In urma cu putin timp, un apel la numarul unic de urgente 112 anunta faptul ca o adolescenta a fost gasita moarta intr-o padure in zona Halaucesti. Cel care a sunat la 112 a fost chiar prietenul fetei care a sustinut ca fata este inconstienta si are urme de violenta pe fata.

Un echipaj medical ajuns la fata locului a constatat decesul.  De asemenea, politistii criminalisti efectueaza cercetari pentru a stabili cauzele decesului. 

In acest moment anchetatorii nu exclud nicio varianta insa exista destule indicii care-l indica pe prietenul acesteia ca fiind criminalul.

Vom reveni cu detalii. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img