marți, 19 martie, 2024

EXCLUSIV! Asa vor arata cea mai moderna sala de sport si cea mai tare cafenea din Iasi. Proprietarul a oferit detalii spectaculoase – GALERIE FOTO

Distribuie:

Publicat:

Iasul va beneficia, in urmatoarea perioada, de doua noi spatii ultra-moderne si cu o destinatie spectaculoasa • Este vorba despre cea mai moderna sala de sport existenta in urbe, respectiv de una dintre cele mai tari cafenele, ceainarii, respectiv zona de petrecere a timpului liber • Cele doua sunt amplasate in locuri exclusiviste din citadela • Una dintre ele va fi inaugurata pana la finalul acestui an • Pe de alta parte, sala de sport este in plin proces de realizare si urmeaza ca, foarte probabil anul viitor, sa fie data in functiune • Cele doua interesante investitii sunt derulate de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" – UAIC si fac parte din programul managerial al rectorului – prof. univ. dr. Tudorel Toader • Cotidianul BUNa ZIUA IASI – BZI va prezinta, in exclusivitate, imagini cu modul in care vor arata acestea dupa ce vor fi inaugurate

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi se pregateste de doua noi investitii spectaculoase! Astfel, Iasul va beneficia, in urmatoarea perioada, de doua noi spatii ultra-moderne. Cele doua sunt amplasate in locuri exclusiviste din citadela.

Concret, una dintre ele va fi inaugurata pana la finalul acestui an. De asemenea, sala de sport este in plin proces de realizare si urmeaza ca, foarte probabil anul viitor, sa fie data in functiune. Cele doua investitii fac parte din programul managerial al rectorului UAIC – prof. univ. dr. Tudorel Toader.

"In primul rand, este vorba despre un obiectiv vital pentru institutie, care tine de reabilitarea, prin consolidare si extinderea pe doua nivele precum si modernizarea, respectiv dotarea Salii de Sport S3 (zona strazii Toma Cozma, in spatele Corpului A si de langa fosta Policlinica pentru Elevi si Studenti – n.r.) si care este aflata in faza Studiului de Fezabilitate. Investitia totala este de 6.800 de mii de lei", au reliefat oficialii de la "Cuza".

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img