joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV! Avion PRABUSIT in judetul Iasi. Pilotul A MURIT

Distribuie:

Publicat:

In urma cu putin timp un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la Tatarusi, langa municipiul Pascani.
Din primele informatii se pare ca la bordul avionului erau doua persoane. La fata locului au intervenit mai multe echipaje: două ASAS, unul de la descarcerare, unul de la EPA, un elicopter SMURD si doua ambulante SAJ. Se pare ca avionul participa la un antrenament pentru ziua comunei Tatarusi care urma sa aiba loc maine. Avionul nu apucase sa faca decat unele manevre. Potrivit oficialitatilor, sase avioane particulare se antrenau pentru evenimenul de maine. 

UPDATE: Pilotul avionului a murit.
UPDATE: se pare ca printre invitatii de maine este si Maricel Popa, presedintele CJ Iasi, un impatimit al aviatiei. Cum subprefect a fost numit Valentina Iosub, consoarta primarului din Tatarusi, membru PSD, cei de acolo au vrut sa-i faca impresie buna sefului judetului si pregatise-ra acest spectacol aerian. 
UPDATE: in avion se aflau doua persoane dintre care una in varsta de 60 de ani, instructor de aviatie, se afla in stare foarte grava. Avionul nu apucase sa decoleze, ci facea primele manevre pentru a se inalta, moment in care a cazut intr-o rapa.

FOTO: newspascani.com


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img