sâmbătă, 20 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Cum ii raspunde ministrul Justitiei, la Iasi, presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis: “Legile nu se renegociaza”

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat afirmatia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, conform careia actualul proiect al Legilor justitiei ar trebui regandit. Acesta a fost transant si a spus ca legile nu se renegociaza. 

modificari punctuale. Pe de alta parte, ma surprinde avizul consultativ negativ al CSM, adica acest vot in bloc, atata timp cat cele mai multe propuneri de modificari in legile justitiei vin tocmai din partea acestui for. Asadar, proiectul Legilor justitiei isi urmeaza parcursul conform prevederilor constitutionale. La acest moment, la Ministerul Justitiei nu a ajuns avizul consultativ negativ din partea CSM, astfel incat nu va pot spune cand proiectul Legilor justitiei va fi depus la Parlament”, a declarat Tudorel Toader.

Totodata, reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI l-au intrebat pe ministrul Justitiei, prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul suspendat al UAIC, prezent la Iasi, cum priveste afirmatiile ca Ambasadorul SUA Hans Klemm si statul pe care il reprezinta intervine in problemele interne ale tarii noastre.

“In spatiul public au aparut afirmatii si nu acuzatii cu privire la faptul ca Ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-ar implica in problemele interne ale Romaniei. Astazi, la Iasi, am avut o intalnire foarte agreabila, intalnire care sunt convins ca va intari cooperarea pe zona academica, stiintifica si de cercetare a universitatii noastre cu America. Pe de alta parte, aceste afirmatii nu afecteaza fondul problemei (proiectul Legilor justitiei – n.r.)”, a declarat ministrul Tudorel Toader.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img