marți, 16 aprilie, 2024

Exclusiv! Descinderi la Iasi! Mascatii au ridicat deja mai multe persoane

Distribuie:

Publicat:

Momente tensionate intr-o comunitate din Iasi. Mai multe echipaje de politisti de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) au efectuat descinderi marti dimineata, in urma carora mai multe persoane au fost retinute si duse la audieri.

Vom reveni cu amanunte.

CITESTE SI: Doi barbati au fost arestati dupa ce au fost inselate mai multe persoane

Doi barbati au fost retinuti pentru 24 ore, fiind banuiti de comiterea de infractiuni de înselaciune prin metoda "accidentul". La data de 22 martie, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi, cu sprijinul luptatorilor Serviciului de Actiuni Speciale Iasi, au efectuat 4 perchezitii, dintre care 3 pe raza municipiului Iasi si 1 pe raza judetului Neamt, fiind vizate persoane banuite de comiterea ori complicitate la comiterea de infractiuni de înselaciune prin metoda "accidentul".

Un barbat de 34 de ani, din judetul Neamt, a fost identificat si condus la sediul politiei, fiind banuit de comiterea a 4 infractiuni de înselaciune prin metoda "accidentul".

De asemenea, un tânar de 28 de ani, din judetul Vaslui, este banuit de comiterea a 11 infractiuni de înselaciune prin metoda "accidentul". În urma perchezitiilor, au fost ridicate în vederea cercetarilor mai multe telefoane mobile, cartele SIM si înscrisuri, presupuse a fi folosite de la savârsirea infractiunilor.

În baza probatoriului administrat în cauza, barbatii au fost retinuti pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta. Cei doi au fost prezentati Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi, care a dispus prezentarea lor instantei cu propunere de arestare preventiva.

Judecatoria Iasi a admis propunerea Parchetului si a dispus arestarea preventiva a celor doi barbati pentru 30 de zile. Acestia au fost reintrodusi în Arestul IPJ Iasi.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Iasi au beneficiat în cadrul activitatilor desfasurate de sprijinul politistilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Sectiilor 1-6 Politie Urbana Iasi, Sectiei 1 Politie Rurala si al Biroului de Investigatii Criminale si Serviciului de Actiuni Speciale Piatra Neamt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img