joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV I Explicatia pentru surprizele de la Campionatul Mondial! Cum au ajuns sa se chinuie Argentina, Germania sau Franta + nationala mare care l-a facut pe Cirtu sa exclame: “E cea mai urata echipa”

Distribuie:

Publicat:

Turneul final din Rusia a furnizat foarte multe surprize în prima etapă a grupelor. Rând pe rând, Franţa, Germania, Polonia, Argentina, Portugalia sau Anglia s-au chinuit în startul Campionatului Mondial din Rusia, iar Sorin Cîrţu a avut câteva explicaţii. De asemenea, Portugalia l-a oripilat pe fostul antrenor al Craiovei, deşi lusitanii dau golgheterul competiţiei, pe Cristiano Ronaldo. 

După prima fază a grupelor, Rusia şi Uruguay sunt primele două echipe calificate în optimile de finală ale competiţiei, în timp ce "greii" au început cu viteza întâi turneul final. Sorin Cîrţu a analizat şi s-a pronunţat: "Bine că au bătut. Cam toate, aşa, după primul meci s-au încălzit mai greu. Toţi au fost preocupaţi să nu piardă. Se spune că nu e bine să pierzi în primul meci, pentru că ţi se diminuează şansele de calificare. Cert e că surprizele s-au întâmplat pentru că multe dintre echipele mari au tratat meciurile superficial. Cei mici vor să-şi găsească echipe noi, să prindă contracte în alte părţi. M-a surprins aşa ce am văzut la nemţi, la argentinieni. Echipele mari au şi şansă", a declarat Cîrţu, la ProSport LIVE. 

De asemenea, nici măcar fostele adversare ale României, din preliminarii, Portugalia şi Polonia, nu l-au impresionat. În schimb, Cîrţu a avut un verdict dur în privinţa Portugaliei: "Nu ştiu. Tot în stilul lor au jucat (n.r. – Polonia şi Danemarca). Nu au fost… Polonia a fost o dezamăgire, mai ales în partida cu Senegalul. Echipele din Africa mereu dispun de jucători interesanţi, dar uită-te la Maroc. Au aşa o frumuseţe în stilul de joc. Portugalia… vai ce urâtă! E cea mai urâtă echipă!". 

sursa: prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img