vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv! Iata motivul pentru care barbatul nu vrea sa se dea jos de pe cladire! Are ore intregi de cand sta

Distribuie:

Publicat:

Barbatul urcat in aceasta dimineata pe cladire refuza, in aceste momente, sa se dea jos. El continua sa arunce cu pietre, iar oamenii legii fac tot ce le sta in putinta pentru a-l convinge sa se dea jos! Din primele informatii intrate in posesia reporterilor Cotidianului Buna Ziua Iasi, reiese faptul ca barbatul afirma in mod gresit faptul ca mama lui ar fi bolnava de cancer. 

''Pe data de 20, seara, mama tanarului s-a adresat prin intermediul SAJ, Unitatii de Primire a Urgentilor din cadrul Spitalului ''Sf. Spiridon''. Femeia acuza un sindrom dureros abdominal. In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca femeia are constipatie habituala si doamna are si o boala psihiatrica. A dezvoltat si dementa senila, o boala care necesita tratament la domiciliu, tratament intrerupt in urma cu ceva timp. A fost trimisa acasa cu recomandari, iar in cursul acestei dimineti a fost agitata psihomotor tot la domiciliu, a declarat ca a avut si un scaun sandilonent, diagnosticele au fost aceleasi ca din seara de 20 iunie. Pacienta nu mai prezinta niciun alt diagnostic. Din punct de vedere medical pacienta este stabila in aceste momente. S-a infirmat existenta unui cancer.''

A MAI AVUT O TENTATIVA DE SUICID, TOT DIN CAUZA ''CANCERULUI'' PE CARE MAMA BARBATULUI L-AR AVEA

Fiul doreste internarea mamei! Medic: Nu este necesarea unei internari!

'' Fiul, ar fi dorit ca mama dumnealui sa fie internata la spital, fiind probabil ca era foarte agitata in aceasta dimineata. Singura problema reala pe care o are pacienta este faptul ca si-a intrerupt de cateva luni tratamentul psihiatric. S-a efectuat si un consult psihiatric al mamei. Are prescriptie cu tratamentul pe care trebuie sa il urmeze. Pacienta nu are o patologie care sa necesete o internare, sau o supraveghiere.''  a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Sf. Spiridon, doctorul Ovidiu Popa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img