vineri, 26 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Imagini de pe camerele de supraveghere! Iata momentul impactului in care si-a pierdut viata regizorul TVR Iasi Tudor Axinte

Distribuie:

Publicat:

Reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi au intrat in posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere in care este surpins momentul impactului dintre motocicleta pe care se aflau regizorul TVR Iasi Tudor Axinte si sotia sa si un autovehicul.

Va reamintim ca, in urma cu putin timp, in judetul Iasi, a avut loc un accident rutier grav. Accidentul rutier s-a soldat cu decesul a doua persoane. Alti patru  oameni sunt raniti. Evenimentul rutier s-a produs in comuna Probota, sat Balteni. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, accidentul s-a produs intre o motocicleta si un autoturism Volkswagen Passat. In urma impactului, patru persoane au fost ranite, iar motociclistul a fost prins sub autoturism. La fata locului se deplaseaza un echipaj de la Terapie Intensiva Mobila, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, 12 subofiteri, dar si politistii rutieri. Momentan nu se cunosc circumstantele producerii accidentului, si nici stare de sanatate a victimelor. 

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img