vineri, 26 aprilie, 2024

EXCLUSIV IMAGINI VIDEO! Fiul unui cunoscut interlop din Iasi snopeste in bataie un tanar

Distribuie:

Publicat:

Reporterii BZI au intrat, in exclusivitate, in pozesia unor imagini inregistrate de o camera de supraveghiere din centrul comercial in care a avut loc bataia.. Pe imaginile vidoe se poate observa cum un grup de interlopi ataca pur si simplu un tanar care se afla la ghiseul unei case de schimb  valutar. Pe video se poate observa faptul ca, unul dintre interlopi se duce spre tanar, iar dupa cateva secunde in care vorbeste cu el, il ataca. In ajutorul interlopului vin inca doi barbati, care continua sa il loveasca pe tanar.  Dupa ce incaseaza un pumn in plina figura, barbatul este lovit cu picioarele de toti cei trei interlopi. In cele din urma, victima reuseste sa fuga, iar agresorii ies linistiti din centrul comercial. La ceva timp de la incheierea conflictului, angajatii firmei de paza a centrului comercial, isi fac aparitia! 

Politistii i-au retinut pentur 24 de ore pe suspecti. 

In comunicatul de presa a politistilor, se specifica faptul ca interlopii, cu varste cuprinse intre 16 si 47 de ani, sunt cercetati pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, in urma unui conflic spontan: 

"La data de 20decembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Iasi au retinut 3 barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 47 de ani, banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Din cercetari, a rezultat faptul ca la data de 27.11.2017, acestia s-ar fi aflat in incinta unui complex commercial, din municipiul Iasi, si cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat un barbat. In baza probatoriului administrat in cauza, tinerii au fost retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, urmand ca la data de 21.12.2017 sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi, cu propuneri legale." se arata in comunicatul de presa remis de catre Politia Iasi. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img