marți, 16 aprilie, 2024

Exclusiv! Inconstienta la volan! Accident rutier GRAV in judetul Iasi! Patru persoane au MURIT – FOTO, LIVE VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Grav accident rutier pe soseaua supranumita "Drumul mortii", E 583. Pe raza localitatii Baltati o masina care ar fi incercat sa intoarca in loc nepermis a fost lovita de o alta masina care circula regulamentar. Impactul a fost atat de puternic incat patru persoane dintr-o singura masina, un Opel, au murit pe loc. Din cea de-a doua masina implicata au rezultat 4 victime. Doua au refuzat transportul la spital, in timp ce alte doua persoane au fost transportate in stare grava la spitalul Sf Spiridon din Iasi. Pentru ca in Opel cele patru victime erau incarcerate la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ISU, SMURD, dar si SAJ. 

Traficul este in continuare blocat in zona pe ambele sensuri, de aproximativ o ora! Coloana de masini e de cativa kilometri. La cateva minute distanta un nou accident a avut loc in aceeasi zona. A fost implicata si o autospeciala a celor de la ISU care mergeau sa intervina la accidentul cu patru morti. Se pare ca unul dintre soferii din coloana care a dorit sa intoarca si nu s-a asigurat. Acesta a fost lovit de catre autospeciala ISU care a fost avariata la randul ei si a ramas blocata pe mijlocul strazii. Circulatia a fost asadar si mai tare blocata in zona.

UPDATE: In accidentul rutier de la Baltati au fost implicate doua autoturisme si a rezultat decesul a patru persoane, alte patru fiind ranite. Din cele patru persoane ranite, doua sunt transportate de urgenta la Spitalul ''Sf. Spiridon'' iar alte doua refuza transportul.

UPDATE: Conform IPJ, in accidentul rutier si-au pierdut viata patru persoane, alte doua fiind ranite.

UPDATE: Potrivit unor surse, cele patru persoane din autoturismul marca Opel ar fi decedat.

Veste fulgeratoare, primita aseara! Rodiana a murit, cand toti credeau ca s-a vindecat de cancer. Ce a ucis-o pe frumoasa adolescenta pentru care s-au rugat mii de oameni

UPDATE: In accidentul rutier au fost implicate doua masini. Un autoturism marca Opel si un autoturism marca Jaguar. In autoturismul marca Opel se aflau patru persoane. Din informatiile aflate in exclusivitate de reporterii BZI reiese faptul ca, din autoturismul marca Opel toate persoanele sunt in stare grava, inconstiente, incarcerate. Conform martorilor, autoturismul marca Opel ar fi intors pe linie continua, moment in care autoturismul Jaguar ar fi intrat in plin. La fata locului intervin 5 subofiteri ISU si mai multe echipaje de prim ajutor.

Stire initiala: In urma cu putin timp un accident grav s-a produs in judetul Iasi. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, accidentul rutier s-a produs in localitatea Baltati. Conform martorilor, accidentul s-a soldat cu ranirea a trei persoane, toate fiind la momentul transmiterii stirii, inconstiente.

sursa foto Abalasi Bogdan

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img