sâmbătă, 20 aprilie, 2024

EXCLUSIV! La 12 ani a devenit sclava sexuala a unchiului sau pedofil! Violata de trei ori, pustoaica a povestit totul politistilor!

Distribuie:

Publicat:

• Povestea unei adolescente violate de unchiul sau a iesit abia acum la iveala • Copila de 12 ani a fost violata de barbat de mai multe ori si nu a scos o vorba pana cand nu a fost gasita de Politie • Dupa o ancheta ce a durat ceva vreme, barbatul a ajuns dupa gratii  

Saracie, mizerie, chin si indiferenta. Un sir de cuvinte grele care te trimit de indata cu gandul catre o viata deloc blanda. La 12 ani, Iulia a devenit femeie. Unchiul ei, cu 42 de ani mai mare decat ea, s-a ocupat de asta. Ceea ce s-a intamplat la Iasi in urma cu mai bine de un an este crud, grotesc si cat se poate de strigator la cer. Iulia, o copila de 12 ani din Barnova, a vrut sa guste viata din plin, dar probabil ca nu s-ar fi asteptat vreodata sa se izbeasca de un asemenea zid. Este greu sa caracterizezi in ziua de azi o pustoaica de 12 ani. Depinde de la caz la caz. Iulia este insa un caz mai aparte. A plecat de acasa de mai multe ori, fara vreun motiv anume. Fara sa spuna nimanui, disparea si statea plecata cu zilele. De cateva ori a ajuns de la Barnova in Valea Adanca, la unchiul ei pe nume Pitu Ioan. Acolo ar fi mers periodic, iar dintr-una in alta viata Iuliei avea sa se schimbe radical. Avea sa devina femeie in cel mai crud mod posibil: violul.

Ioan Pitu o primea pe copila cu bratele deschise, iar in mintea lui se tesea cu noduri groase scenariul unui film de neimaginat. Desi avea 53 de ani si i-ar fi putut fi Iuliei tata sau chiar bunic, nu s-a gandit la nimic cand a inceput sa o atinga. Pitu ar fi inceput "relatia" bolnava cu ceva glume si niste atingeri parintesti. Cum copila de 12 ani plecata de acasa experimenta in fiecare clipa lucruri noi, lui Pitu nu i-a fost prea greu sa o pacaleasca, sub ceva amenintari si promisiuni.      

Citeste mai mult pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img