vineri, 29 martie, 2024

EXCLUSIV! Mascații au intrat în vila unui afacerist ieșean! Au găsit sacoșe pline cu sume importante. Clipele de libertate îi sunt numărate

Distribuie:

Publicat:

Patronul unei firme de transport persoane a fost luat pe sus de către luptătorii de la SAS. Este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală. S-au ridicat sume importante, care ar fi rezultat din activități infracționale.

„La data de 7 noiembrie au fost efectuate patru percheziții domiciliare la sediul și punctele de lucru ale unei societăți comerciale și la domiciliul administratorului. Perchezițiile au fost efectuate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, spun reprezentanții IPJ.

Deocamdată, afaceristul este cercetat în stare de libertate

Se strânge lațul pentru un afacerist din Iași. Constantin Dinte, patronul firmei de transport Micedu, a fost vizitat pe data de 7 noiembrie de către polițiști și mascați, în cadrul unei acțiuni de percheziție. Aceștia au răscolit punctele de lucru ale lui Dinte și domiciliul din zona Galata. Asta în contextul în care pe numele afaceristului există un dosar pentru evaziune fiscală. Polițiștii au ridicat mai multe bunuri, dar și sume importante: 213.000 lei, 6.600 euro, 100 lire turcești. Banii ar rezulta din activități infracționale.

 

click  aici

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img