vineri, 19 aprilie, 2024

EXCLUSIV! NUCLEARA in cazul “Sabin Serban”! Ce a cautat fiul ofiterului SRI ultima data pe GOOGLE i-a SOCAT pe anchetatori! Acum se explica TOTUL!

Distribuie:

Publicat:

Detalii in exclusivitate despre cea mai ciudata moarte din Iasi • Ancheta in cazul Sabin Serban este aproape de final, iar reporterii BZI au aflat detalii incredibile • Ultima cautare pe GOOGLE pe care tanarul a facut-o a dus ancheta pe o pista ce nu va fi niciodata acceptata de familia adolescentului

Cazul "Sabin Serban". Pe 11 noiembrie 2016 avea sa se declanseze poate una dintre cele mai mari, mai complexe si mai complicate anchete din Iasi si din tara. Sabin Serban, elev model si fiu de ofiter SRI, era gasit mort in apartamentul pe care parintii lui il detineau in cartierul Alexandru cel Bun. Ceea ce avea sa se intample din momentul descoperirii macabre este greu de enumerat. Sute de ore de munca, zeci de persoane interogate, mii de ipoteze luate in calcul si colaborari intre anchetatori inclusiv cu FBI. Toate pentru a se ajunge la un rezultat, pentru a se ajunge la adevar. Initial, totul parea o crima, un omor din razbunare si imediat totul a fost pus in spatele functiilor pe care parintii lui Sabin le aveau. Dupa verificari amanuntite, avea sa iasa la iveala un adevar dur, un adevar intolerat de tatal lui Sabin.

Reporterii BZI au afla in exclusivitate ca in curand dosarul "Sabin Serban" va fi inchis. Anchetatorii au stabilit ca tanarul s-a sinucis, dar a planuit totul in amanunt pentru ca totul sa para o crima "ca la carte". Aceasta varianta nu va fi niciodata insa tolerata de tatal lui Sabin, fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img