vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv! O femeie s-a aruncat in fantana in Lunca Cetatuii! Medicii se lupta sa o salveze! Care au fost motivele – LIVE VIDEO

Distribuie:

Publicat:

In urma cu putin timp, o femeie din comuna Ciurea s-a aruncat intr-o fantana. Pompierii de la SVSU Ciurea au ajuns la fata locului si au reusit sa o scoata din fantana adanca de cativa metri, iar acum un echipaj medical incearca sa o readuca la viata. Momentan nu se stie motivul pentru care femeia a recurs la acest gest. 

 

LIVE VIDEO AICI

UPDATE: ''La familia Ghivnici sunt mai multe probleme. Probleme de sanatate, are o fiica ce a avut un incident in copilarie si nu are un picior. Primaria si cu inca o persoana au pus bani pentru o proteza noua.  Femeia care are piciorul retezat are doi copii la scoala. Ii aduce in fiecare zi, si au solicitat un ajutor. Primaria le-a oferit un ajutor, ca intotdeauna cand legea o permite. Astazi m-a sunat fetita, mi-au spus ca au o problema ca au dat cu titlul de imprumut, un cablu electriv. Cand a venit  factura, cei care s-au folosit de curentul electric au refuzat sa plateasca factura. Valoarea facturii este undeva in jurul sumei de 4000 de lei. Suma penru care operatorul au solicitat debransarea (…). ''  a declarat primarul comunei Ciurea, Catalin Lupu.

*** Stire in curs de actualizare**

 

CITESTE SI: Exclusiv/Update! Tragedie intr-o comuna ieseana! O persoana a murit inecata intr-o fantana

UPDATE: A fost declarat decesul barbatului in varsta de 72 de ani ce a alunecat si a cazut intr-o fantana dupa ce s-a dus sa ia apa. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea intregii situatii de fapt. UPDATE: La interventie a fost coordonat si elicopterul SMURD. Stirea initiala – Incident tragic intr-o comuna aflata la marginea judetului Iasi. O persoana a fost gasita in aceasta dupa-amiaza inecata intr-o fantana din satul Bradicesti, comuna Dolhesti. Pana la acest moment nu se cunosc cauzele care au dus la tragicul eveniment. La aceasta ora pompierii incearca sa scoata corpul neinsufletit din fantana. La fata locului au ajuns atat politistii cat si un echipaj de prim-ajutor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img