joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV! Pericol de explozie la Iasi! Un TIR incarcat cu substante explozive risca sa sara in aer – FOTO/LIVE VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 20:51 – Acum, la fata locului, sunt prezente mai multe echipaje de pompieri, politisti si personal de la asistenta rutiera care incearca sa gaseasca o solutie, Cistrna, incarcata cu CO2 lichid, este rasturnata intr-o curba si, din cate se pare, soferul ar fi pierdut controlul volanului pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum.

UPDATE 20:47 – Localnicii spun ca drumul este extrem de prost, pe partea carosabila fiind pietris care pune de multe ori viata soferilor neatenti in primejdie.

UPDATE 20:46 – La volan se afla un barbat in varsta de 37 de ani, iar in dreapta acestuia se afla cel de-al doilea sofer, un barbat in varsta de 32 de ani. 

UPDATE 20:45 – Drumul este blocat si nu se permite accestul soferilor, acestia fiind redirectionati. 

UPDATE 20:41 – Cisterna se deplasa pe Dj 248 B, dinspre Horlesti spre Vanatori.

UPDATE 20:39 – Din informatiile de pana acum se pare ca nu ar exista un risc de explozie, insa, situatia se poate schimba de la o secunda la alta.

UPDATE 20:38 – In acest moment, nu exista niciun fel de scurgeri iar bateria autotrenului a fost deconectata pentru a impiedica producerea oricarei surse capabile de a declansa explozia. 

In urma cu cateva momente, un apel la numarul unic de urgente 112 anunta faptul ca un TIR ce transporta CO2 lichid s-a rasturnat la Horlesti.

Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin se pare ca soferul, in varsta de 37 ani, a pierdut controlul volanului in curba si s-a rasturnat. 

In urma accidentului au rezultat doua victime, constiente, care au fost preluate de un echipaj medical si transportate la spital. 

La fata locului au intervenit de urgenta un echipaj SMURD, un echipaj de la descarcerare, pompierii si politistii. 

Momentan, nimeni nu se poate apropia de TIR deoarece CO2 lichid, in contact cu motorina explodeaza. 

Vom reveni cu detalii. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img