vineri, 29 martie, 2024

EXCLUSIV! Rasturnare de situatie! Afaceristul betivan care a facut prapad in Copou la volanul unui bolid Mercedes, cercetat pentru TENTATIVA de OMOR! Copilul care a scapat prin minune il poate trimite la PUSCARIE!

Distribuie:

Publicat:

Decizie fara precedent la Iasi, dupa ce un afacerist baut a provocat un accident spectaculos si a fost cat pe ce sa omoare un pusti • La volanul unui autoturism de zeci de mii de euro, barbatul a urcat baut, avand langa el Whisky si Xanax • Anchetatorii au decis ca individul trebuie cercetat pentru tentativa de omor • Astfel, el risca sa stea ani grei in spatele gratiilor, din cauza inconstientei

Bomba in cazul afaceristului care a facut prapad in Copou! In urma cu o luna, un patron de sali de jocuri de noroc avea sa provoace un accident ce putea avea urmari tragice, dupa ce a urcat baut la volan. Din cate se pare, afaceristul a consumat alcool combinat cu Xanax, iar acest lucru i-a afectat serios simturile si l-a dus la un pas de tragedie. Credea ca va scapa basma curata, avand in vedere ca a fost vorba despre o autoaccidentare, dar, dupa aparitia unor imagini de pe camerele de supraveghere, totul avea sa se schimbe. Oamenii legii spun ca afaceristul gonea prin Copou la volanul unui Mercedes de zeci de mii de euro, iar din cauza alcoolului si a medicamentelor a ramas fara prea multe simturi. Acesta a pierdut controlul volanului, a rupt un stalp si a fost cat pe ce sa omoare un copil. Dupa accident, individul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) cu cateva rani minore. La externare, politistii rutieri l-au asteptat cu bratele deschise. Ei l-au retinut pentru 24 de ore, iar, mai apoi, l-au dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Asadar, pentru afaceristul Maricel Dumitru Stan lucrurile aveau sa se schimbe. Acesta a ajuns in arest. Un rol important in cazul sau l-au avut internautii, care l-au acuzat de inconstienta si au cerut public ca acesta sa fie aspru pedepsit.

Continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img