vineri, 29 martie, 2024

EXCLUSIV! Sinucidere inexplicabilă la Iași! O tanără de 20 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită spanzurată! Nimeni nu înțelege de ce!

Distribuie:

Publicat:

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită spânzurată. Descoperirea șocantă a fost făcută ieri-dimineață chiar de către iubitul fetei. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac acum verificări pentru a stabili cum de s-a ajuns aici. Tânăra era mama a doi copii

Descoperire șocantă la Iași. O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită spânzurată la marginea unei păduri. Ieri-dimineață, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că o tânără este spânzurată de un copac. Un echipaj medical a ajuns imediat la locul indicat, la fel și polițiștii. Din păcate, cadrele medicale nu au putut decât constata decesul. „Polițiștii au fost sesizați despre faptul că la marginea unei păduri din comuna Schitu Duca a fost găsit cadavrul unei tinere. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

continuarea aici

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img