vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv! Tanar injunghiat MORTAL in centrul Iasului! Criminalul i-a infipt un cutit in piept intr-o parcare din zona Anastasie Panu si a fugit! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Crima sangeroasa la Iasi • Un tanar de 33 de ani a fost injunghiat mortal in miez de noapte • Politistii ieseni l-au gasit pe criminal, chiar daca acesta s-a facut nevazut dupa ce a ucis cu sange rece • Trupul neinsufletit al tanarului a fost transportat la IML pentru necropsie

Inca o crima sangeroasa la Iasi! Un tanar in varsta de 33 de ani a fost ucis cu sange rece in noaptea de sambata spre duminica. Un apel la numarul unic de urgente 112, efectuat aproape de ora 22:00, avea sa anunte ca un barbat a fost injunghiat in parcarea unui bloc din centru. Imediat la fata locului au ajuns un echipaj medical si politistii. La fata locului, medicii au gasit un tanar injunghiat. Dupa ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul "Sfantul Spiridon". Dupa cateva ore insa, barbatul a intrat in stop cardio-respirator, iar in ciuda eforturilor depuse de medici s-a constatat decesul.

Politistii, sub coordonarea procurorului de caz, au deschis o ancheta. Din cate se pare, s-a ajuns la crima in urma unui conflict spontan.

Mai multi indivizi se aduna frecvent in parcarea subterana a unui bloc din zona Anastasie Panu si consuma alcool. In noaptea de 15 spre 16 iunie, tanarul de 33 de ani ar fi schimbat cateva replici dure cu un alt barbat, iar cel din urma a scos un cutit pe care il purta la el si l-a injunghiat.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img