vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv! Tentativa de suicid la Iasi! A baut doua sticle de whiskey, apoi si-a bagat o branula in vena si a asteptat sa i se scurga sangele din corp! Totul a pornit de la o cearta cu sotia

Distribuie:

Publicat:

Scene groaznice s-au petrecut intr-un imobil de pe strada Ciurchidin cartierul iesean Tatarasi. Un barbat de 30 de ani s-a certat cu sotia din cauza copilului si ca sa-si inece amarul s-a apucat de baut.

In aproximativ 5 ore a terminat doua sticle de whiskey, iar in acel moment depresia a inceput sa-i domine constiinta. Avand cunostinte medicale, barbatul si-a introdus o branula intr-o vena din antebrat pe care nu a sigilat-o si a lasat-o sa curga aproximativ doua ore. Mai mult decat atat, acesta si-a facut o poza pe care a trimis-o unui prieten din Anglia pe o retea de socializare, anuntandu-l ca isi va lua viata.

Amicul sau a alertat familia, care in cele din urma a apelat la numarul unic de urgente 112, la fata locului deplasandu-se un echipaj de politie si un echipaj EPA SMURD. Paramedicii l-au gasit pe sinucigas constient, insa au avut nevoie de interventia unui echipaj cu medic. 

Pacientul a fost transportat la UPU Sf. Spiridon plin de urme de sange si palid. Dupa ce a fost tratat de catre medicii spitalului, barbatul a fost trimis la Institutul de Psihiatrie "Socola" pentru ingrijiri de specialitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img