vineri, 29 martie, 2024

Exclusiv! Tentativa de SUICID macabra! Un tanar se zbate intre viata si moarte dupa ce s-a intins pe mijlocul drumului si a asteptat sa fie lovit de o masina!

Distribuie:

Publicat:

Un tanar din Iasi se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de o masina • Incidentul s-a petrecut sambata seara in comuna ieseana Ruginoasa • Dupa o cearta cu iubita, barbatul a vrut sa-i atraga atentia acesteia si a luat o decizie de-a dreptul incredibila • S-a intins pe mijlocul strazii, iar dupa cateva momente avea sa fie izbit in plin de un sofer care nu l-a mai putut evita • Acum, barbatul se afla pe patul de spital, in stare grava

O banala cearta avea sa se transforme intr-un adevarat cosmar. Un barbat in varsta de 33 de ani se zbate acum intre viata si moarte dupa ce, sambata seara, dupa o discutie contradictorie, s-a intins pe asfalt si a asteptat sa fie lovit de o masina. Constantin Lungu, un tanar ce avea o relatie de cativa ani, a luat o decizie incredibila, dupa cum spuneam. Prin gestul sau a socat o comunitate intreaga si nimeni nu intelege cum de s-a ajuns aici. Astfel, sambata seara, in jurul orei 20:30, un apel la numarul unic 112 avea sa anunte producerea cumplitului accident. Florin Grosu, un tanar de 30 de ani, a sunat dupa ajutor spunand ca a lovit, posibil mortal, un barbat care se afla intins pe partea carosabila.

Vezi si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Politistii din cadrul Biroului Rutier Pascani au ajuns imediat la fata locului si au constatat ca cele sesizate se confirma. Un echipaj medical a intervenit si i-a acordat primul ajutor lui Constantin Lungu, plecand cu acesta catre Spitalul Municipal Pascani. Avand in vedere starea extrem de grava a barbatului, medicii au decis ca acesta sa fie transferat la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, in cursul noptii. Soferul care l-a lovit le-a spus politistilor ca nu l-a mai putut evita, avand in vedere ca era intins pe strada. Chiar si asa, pe numele sau a fost deschis un dosar penal.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img