vineri, 29 martie, 2024

EXCLUSIV! Teroare in tigania de la Iasi! Mascatii au intrat peste ei! S-a descoperit o retea de camatari – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Mai multe echipaje de politie si jandarmi au intervenit in aceasta dimineata in localitatea ieseana Zanea. Oamenii legii au efectuat o descindere in zona. 

Se pare ca anchetatorii au descoperit o retea infractionala a carei domeniu principal de activitate era camataria. Cu aceasta ocazie, opt persoane au fost duse la audieri si vor avea de dat explicatii in fata legii.

Mai multe persoane de etnie rroma s-au adunat in fata sediului Inspectoratului de Politie Judetean Iasi si sunt foarte agitate si revoltate. Rudele celor vinovati declara ca ei sunt de fapt victime in toata aceasta situatie. 

Se vorbeste despre o cantitate mare de aur care ar fi fost amanetat pentru a-i da unui constructor niste bani, in schimbul unor materiale de constructii. Intre timp, persoana respectiva ar fi intrat in faliment si nu mai avea de unde sa returneze banii. Mai mult decat atat, constructorul la care se face referire ar fi persoana care a apelat la politisti, dupa ce le-a povestit ca banii au fost returnati, iar el a devenit tinta amenintarilor din partea celor cercetati in acest dosar.

"I-a pus jos, i-a tras dupa cap, i-a batut, a intrat peste noi. La toata lumea au intrat si i-au batut. Nu ne-au spus nimic, dar nu am stiut pentru ce au venit. Nu stiam ce afaceri face (constructorul – n.r.), nu mi se pare normal, dar el venea la tigani, lua de la tigani, el e vinovat. Am ramas fara aur, a ramas la amanet, am luat imprumut de la altii. Am pus la amanet mostenirea de la batranii nostri, stramosii nostri si acum tot pe noi ne-a gasit vinovati, hotul asta. E criminal! Ce sa mai lasam acuma mostenire, daca am lasat acolo la amanet", a declarat Stanescu Maria.

Va vom tine la curent cu evolutia cazului pe masura ce aflam noi informatii.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img