vineri, 29 martie, 2024

Exclusiv! Ti se rupe sufletul! Cainele care tipa ca in gura de sarpe intr-un apartament din Iasi a fost salvat! Imaginile sunt ingrozitoare – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Incredibila operatiune de salvare a unui caine torturat intr-un apartament din Iasi.

Dupa ce ieri a fost filmat in timp ce latra de durere in balconul apartamentului din zona Garii, astazi autoritatile au intervenit pentru salvarea lui. Mai multe persoane care au auzit cainele tipand au facut plangere la politie si au asteptat cu sufletul la gura ca cineva sa ia atitudine si sa salveze cainele. Se pare ca acesta era tinut de aproape doi ani inchis in apartament de o batrana care locuieste cu fiul sau, amandoi fiind cu probleme de sanatate. Dupa cum arata, reprezentantii DSV Iasi spun ca nu e exclus ca animalul sa fi fost batut si maltratat.

Acesta era tinut in conditii improprii, intr-o mizerie de nedescris. Cei de la Politia Animalelor au gasit patrupedul pe un pat invelit cu mai multe prosoape, deshidratat si malnutrit desi in apartament erau peste 30 de grade. Catelul este batran are o problema medicala grava la ochi, picioarele rupte si o boala de piele. Starea sa este extrem de grava.

Vecinii spun ca animalul nu a fost scos niciodata din casa in ultimii ani, iar de cele mai multe ori latra cerand parca ajutor din balcon. Acum cainele a fost luat de cei de la DSV si dus la padoc pentru a primi ingrijiri medicale. Pe tot parcursul interventiei reprezentantii DSV au fost sprijiniti de politistii de la Sectia II Politie Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img