marți, 19 martie, 2024

Exclusiv! Tragedie la Iasi. O femeie a fost calcata de un cap de TIR! – FOTO, LIVE VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE – "In cursul zilei de astazi, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului 'Sf. Spiridon' din Iasi a fost transportata o pacienta din judetul Iasi, care a fost implicata intr-un grav accident rutier, in calitate de pieton, produs pe Calea Chisinaului. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, pacienta era in soc traumatic, cu hemoragie importanta si fracturi deschise, plagi complexe la nivelul bazinului si la nivelul unui membru inferior. Totodata, pacienta prezenta si traumatism abdominal. Aceasta a fost introdusa in sala de operatie dar gravitatea leziunilor pe care le-a suferit au condus la deces, in ciuda eforturilor depuse de echipa medicala", precizeaza prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

UPDATE – Din pacate, femeia a murit in timpul operatiei. 

UPDATE: Traficul din zona Calea Chisinaului, locul in care s-a produs accidentul, este paralizat. Coada de masini se intinde pe cateva sute de metri. In locul impactului se circula pe o singura banda.

UPDATE: Soferul si-a recunoscut vina. Concret, acesta le-a spus politistilor ca a acrosat victima care traversa pe o trecere de pietoni, pe culoarea verde a semaforului, tarand-o cativa zeci de metri. Femeia este  in viata, dar are piciorul rupt. 

UPDATE: Criminalistii prezenti la fata locului fac masuratori. Soferul este testat cu aparatul alcooltest.

Stire initiala: Tragedie in municipiul Iasi. O femeie a fost calcata de un cap de TIR. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, femeia se angajase in traversarea unei strazi. In timp ce traversa o strada, femeia a fost acrosata de un TIR. Momentan nu se cunoaste starea de sanatate e victimei, dar din primele informatii obtinute de la fata locului rezulta faptul ca femeia este in viata. La fata locului sunt prezenti politistii rutieri, dar si un echipaj medical.]

Vom reveni cu detalii.

VIDEO AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img