marți, 19 martie, 2024

Exclusiv! Un barbat a fost transportat de urgenta la spital dupa pe el au cazut patru placi de beton cu o greutate de zeci de kilograme

Distribuie:

Publicat:

Incident de munca grav intr-o comuna ieseana. Un barbat in varsta de 48 de ani a fost transportat de urgenta la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului ''Sf. Spiridon''. Cel mai probabil in timp ce efectua cateva lucrari la o casa, barbatului in varsta de 48 de ani i-au cazut patru placi de beton cu o greutate de peste 70 de kg. Transportat la spital, in urma analizelor, medicii au observat ca barbatul are mai multe traumatisme. Ieseanul prezenta un traumatism cranio-cerebral, o plaga contuzie pavilion aurical stang, o fractura de stern, contuzie la umarul drept, contuzie la coloana dorsala. Barbatul sustine ca placile i-au cazut de la o inaltime de aproximativ un metru si jumatate. Pacientul se afla in stare stabila la spital.

La aceasta interventie s-a trimis o masina de tip TIM care s-a intalnit la mijlocul drumului cu pacientul care fusese in prealabil preluat cu o masina personala. La numarul unic de urgenta a mai fost anuntat inca un pacient, posibila victima a incidentului, dar pana la aceasta ora nu a fost gasit. 

 

***Stire in curs de actualizare***

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img